Uređaji

Multifunkcijski uređaji proizvod su bez kojeg svaka tvrtka ne može funkcionirati, a u njihovom korištenju često se kriju nepotrebni troškovi i gubici. Slušajući vaše želje, uz naše znanje i iskustvo odabrati ćemo uređaj koji vam najviše odgovara
Kako bi korisnicima omogućili vrhunski ispis, surađujemo samo sa svjetski renomiranim proizvođačima multifunkcijskih uređaja i pisača.

U svakom trenutku trudimo se predložiti optimalni uređaj za specifične potrebe, te tako osigurati neprekinuto i pouzdano funkcioniranje cijelog ispisnog sustava

Ukoliko želite, možete pogledati pisače koje možemo uključiti u vašu Rent A Print uslugu. Za pregled proizvoda prema određenom brandu kliknite logotip koji vas zanima.
Već dugi niz godina KSU ostvaruje uspješnu suradnju sa svojim partnerima, renomiranim svjetskim proizvođačima ispisnih tehnologija. Partnerski statusi omogućuju korisnicima usluge Rent A Print optimalan izbor vrhunskih tehnologija, u potpunosti prilagođenih korisnikovim zahtjevima i potrebama.