Tranzicija i instalacija

Isporuka i integracija tehnologije u IT okolinu, podvrđivanje sukladnosti sa sigurnosnim zahtjevima. Tehnička obuka, isporuka usluga i olakšavanje prilagodbe na novi sustav
Upravljamo implementacijom vašeg novog rješenja kako bi osigurali bezbolnu tranziciju, cijelo vrijeme radeći na smanjenju utjecaja naših aktivnosti na vaše poslovne aktivnosti i korisnike. Pobrinuti ćemo se da je svaki element isporučen u skladu s vašim trenutnim operativnim potrebama i ključnim pokazateljima učinkovitosti.
Program management, komunikacija i edukacija Implementacija novog sustava ispisa i radnih procesa može biti neugodna, no proaktivni pristup i uključivanje zaposlenika, stvaranje razumijevanja i izgradnja vjernosti mogu smanjiti takav, negativni utjecaj. KSU tim blisko će surađivati sa ljudima u vašoj organizaciji koji bi mogli biti osjetljivi na takve promjene. Izravna komunikacija, kao i posebne promocije mogu se koristiti pri razvoju razumijevanja. Samo putem učinkovite i konzistentne komunikacije o promjenama, o benefitima koje donose smanjit će se otpor prema novome i olakšati postizanje cilja.
Obuka korisnika Ukoliko želite izvući maksimum od našeg rješenja, najvažnija stvar je obuka korisnika.Naš opsežni program obuke prilagodit ćemo potrebama vaše organizacije i znanju vaših zaposlenika. Obuku možemo provoditi na više načina, uključujući predavanja u vašim ili našim prostorima, kao i pojedinačnu ili skupnu obuku. Tijekom obuke vaši će zaposlenici naučiti:
  • Na koji način novi uređaji funkcioniraju, sa naglaskom na funkcije koje povećavaju produktivnost.
  • Kako upravljati radnim procesima uz pomoć novih softverskih aplikacija.
  • Koga od nas kontaktirati za svakodnevne ispisne potrebe.
Hardver, softver i implementacija usluga Nakon prethodnih faza, sve aktivnosti biti će raspoređene tako da se smanji njihov utjecaj na vaše svakodnevno poslovanje. Novi uređaji i softver biti će instalirani, postojeći uređaji uključeni ili uklonjeni u skladu sa dogovorenim rasporedom kako bi se osigurao što lakši prijelaz sa zastarjele tehnologije na sustav budućnosti.
Izuzetno smo impresionirani načinom na koji je tvrtka KSU upravljala ovim izazovnim projektom. To jasno pokazuje njihovo duboko razumijevanje naših poslovnih procesa i postojeće IT strukture.