RentAPrint

Ispis je naš posao i naša strast. Radimo kako bi svim našim klijentima i partnerima uz RentAPrint uslugu pružili veću vrijednost, preciznu kontrolu i kontinuirano usavršavanje.

RentAPrint je usluga aktivnog upravljanja, servisiranja, opremanja i kontinuiranog optimiziranja flote multifunkcijskih ispisnih uređaja u dinamičnim i povezanim poslovnim procesima.
RentAPrint upravlja vašim ispisnim potrebama sa ciljem značajnih ušteda.
Prava vrijednost uz RentAPrint Produkcija dokumenata je jedna od najvećih stavaka u troškovima moderne poslovne organizacije, te lako može ‘pojesti’ i do 3% od dobiti. Unatoč tome, mnoge organizacije nemaju dovoljno vremena, osoblja ili stručnosti da bi učinkovito upravljali svojim uređajima za ispis. Uz uslugu RentAPrint i KSU možete unajmiti multifunkcijske uređaje za ispis i uz precizan trošak dobiti bezbrižnu, efikasnu i pouzdanu produkciju poslovnih dokumenata. Naši klijenti su korištenjem usluge RentAPrint smanjili svoje troškove ispisa i do 30%, a neki i znatno više. Ispis je naš osnovni posao Kvalitetan i pouzdan ispis je osnovni dio našeg posla. Uz vrhunske stručnjake, pravu tehnologiju i prilagođene procese pružiti ćemo vam vrhunsku uslugu, smanjiti troškove i povećati produktivnost. Spremni smo pratiti vaš rast i prilagođavati sustav vašim stvarnim potrebama.
RentAPrint se odmah počeo isplaćivati smanjujući mjesečne troškove ispisa preko 30%.