Projekt

Dokumentiranje i testiranje predloženih tehnologija u vašoj IT okolini, potvrda sukladnosti sa sigurnosnim odredbama, integracija procesa unutar helpdesk sustava, definiranje poslovnih zahtjeva, prijedlog usluga i rješenja te procjena uštede.
KSU će koristeći podatke i prethodne faze analize pronaći rješenje koje će optimizirati način na koji vaša tvrtka funkcionira.
KSU konzultanti surađivati će s vašim ljudima kako bi dizajnirali uslugu koja će optimizirati vašu ispisnu okolinu i podržati poslovne ciljeve.
Rješenje koje ćemo preporučiti sadržavati će najprikladniji hardver, softver i usluge kako bi osigurali izmjerljive dugoročne benefite. Ono što je još važnije, sve će biti planirano u skladu s vašim potrebama i željenom brzinom prelaska. Ovisno o vašim organizacijskim potrebama dizajn usluge RentAPrint može:
  • Osigurati istovjetne uvjete korištenja pomoćuistog korisničkog sučelja na svim uređajima, što smanjuje vrijeme potrebno za obuku korisnika.
  • Omogućiti sofisticiranije funkcije koje uvelike olakšavaju svakodnevno korištenje, kao što su direktno skeniranje u e-mail, PDF ili u postojeće sustave.
  • Osigurati jedinstveni upravljački program pisača, što omogućuje korisnicima korištenje bilo kojeg uređaja bez instalacije posebnih programa za svaki uređaj.
  • Dozvoliti ispis na uređaju po odabiru korisnika, što znači da korisnici mogu preuzeti svoje ispise kada i gdje to žele, bez bojazni da će ih preuzeti netko drugi.
  • Koristiti se svjetski poznatim ispisnim uređajima i moćnim softverom kako bi ste optimizirali ispisni management u vašoj organizaciji.
  • Definirati jasne odredbe i nadzor kako bi se odredile vrste uređaja, raspoloživost i kapacitet, kao i osigurati da zaposlenici ispisuju na prikladnom uređaju, uz prikladne troškove.
  • Uključiti podršku za sve uređaje unutar vaše ispisne flote i tako vam osigurati jedno mjesto na koje se možete osloniti kad je servis, održavanje i nabava potrošnog materijala u pitanju. U tom slučaju zajednički ćemo raditi na uklanjanju troškova i konsolidaciji ispisne flote tijekom dogovorenog vremenskog perioda.
Upravljanje projektom Naša usluga upravljanja projektom osigurava provođenje rješenja za optimizaciju ispisa u skladu s dogovorenim parametrima, kako bi implementacija tekla bez problema. Koristeći iskusne Projekt Managere ili Projekt timove uspješno ćemo koordinirati svim aspektima projekta kako bi minimizirali smetnje u vašem poslovanju te povećali brzinu i jednostavnost usvajanja novog rješenja.
Otprilike smo znali što želimo, no nismo znali kako to postići. Iskustvo ljudi iz tvrtke KSU u implementaciji cijelog spektra različitih rješenja za druge klijente pomoglo nam je da stignemo do pravog rješenja za nas.