Nadzor

Redovito predlaganje modifikacija kako bi poboljšali performanse cijele infrastrukure. Potvrđivanje funkcionalne i sigurnosne sukladnosti bilo kakve promjene u IT okolini klijenta. Prijedlozi poboljšanja s komercijalnog i funkcionalnog stajališta.
Za razliku od sličnih usluga koje se nude na tržištu, usluga RentAPrint uključuje i fazu nadzora kako bi se uvjerili da je rješenje isporučeno u fazi ‘Tranzicija i instalacija’ optimizirano i ukorak s vremenom te da odgovara trenutnim potrebama vaše organizacije.
Sustavi izvještavanja Vaš KSU manager koristiti će sustave izvještavanja uz redovite pregledne sastanke s klijentom kako bi preporučio trajna poboljšanja u operativnoj učinkovitosti, produktivnosti osoblja i smanjenju troškova. Stručno pripremljene analize kvalitete usluge te izvještaji o sukladnosti pružaju uvid u sve aspekte učinkovitosti podrške, kao što su povijest poziva, trendove, mjerenja performansi, izmjene ugovora i slično. Što je još važnije, takve analize omogućuju vašem KSU manageru, kao i ostalim stručnjacima za ispis unutar tvrtke KSU, identificiranje i proaktivno suočavanje s problemima prije nego oni ostvare utjecaj na vašu organizaciju. Uz sve to daju vam trenutni prikaz performansi i cjelokupne učinkovitosti implementiranog rješenja. Prikupljeni izvještaji mogu se koristiti na periodičkim preglednim sastancima. Sustavi izvještavanja pokrivaju slijedeća područja:
  • Učinkovitost servisa
  • Korištenje uređaja
  • Upravljanje sredstvima
  • Trendovi i kontinuirano poboljšanje usluga
Pregledni sastanci Pregledima ćemo osigurati relevantne informacije za upravu kako bi mogli pravovremeno i kvalitetno usmjeravati i donositi odluke vezane za razvoj i unaprijeđenje usluge. Kontinuirano poboljšanje usluga Naše usluge uvijek su u skladu sa trenutnim zahtjevima i budućim strateškim potrebama vaše organizacije, zrelosti vaših IT procesa i vašom politikom zaštite okoliša. Tako stvaramo put prema otvorenom, iskrenom, obostrano korisnom partnerstvu sa vašom organizacijom; partnerstvu koje omogućuje objema stranama rad u cilju veće produktivnosti i smanjenih troškova.