Analiza

Analiza IT infrastrukture, sigurnosnih zahtjeva, sustava za pomoć i podršku korisnicima, procedura i radnih procesa.  Razumijevanje klijenta njegovih ispisnih navika, okoline, zahtjeva i težnji.
U pripremnoj fazi RentAPrint usluge gradimo temelje nove strategije za ispis i upravljanje tokovima dokumenata (ispis, kopiranje, skeniranje, fax).
Prvi korak – pregled trenutne situacije

Prema potrebi, naši će stručnjaci pomoću posebnog softvera profesionalno analizirati i detaljno procjeniti vaše stvarne potrebe za ispisom i tokom dokumenata. Identificirati će načine na koje vaša organizacija upravlja svojim ispisom i ostalim tokom digitalnih dokumenata kako bi ih mogli poboljšati i unaprijediti u budućnosti. Na kraju analize ponuditi ćemo vam najbolje za vašu organizaciju, tehnološki efikasno i funkcionalno.

Osnovni pregled trenutnih pisača

Pregled vaših trenutnih uređaja

Osnovni pregled trenutnog stanja i uređaja koje imate. Uključuje analizu mjesečnog korištenja i troškova bez softverskih mjerenja na vašoj mreži.

Po završetku dati ćemo vam indikativan trošak ispisa u vašoj organizaciji – bez obzira da li trenutno posjedujete aparate ili koristite najam. Odmah potom možemo razgovarati o unaprijeđenju putem RentAPrint usluge i uređaja.

Analiza radnih procesa i potreba

Dublja analiza ispisne okoline i tokova dokumenata.

Dublja analiza uključuje audit i detaljno prikupljanje podataka posebnim softverom u zadanom vremenskom periodu.

Ovo nam omogućuje potpuni i transparentan pregled vaše dokumentne infrastrukture i olakšava optimizaciju koja uključuje prijedlog optimalnog broja pisača, uravnoteženi plan ispisivanja i prijedloge softverskih rješenja koja će poboljšati raspoloživost, pojednostavniti radne procese i smanjiti troškove (TCO).

Ova mogućnost pruža vam jasan uvid u cijelu ispisnu infrastrukturu i kako se koristi na dnevnoj bazi. Uz dijagramski prikaz tlocrta vaših prostora, lokacija uređaja i pregleda troškova ova je analiza osnova za buduće preporuke u cilju smanjenja troškova i povećanja produktivnosti.